Erica

Erica B., in sectia de Terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie

Stiti filmul ala, Erin Brockovich, pentru care Julia Roberts a luat un Oscar? Cu tipa care merge pana in panzele albe ca sa demonstreze ceea ce stie? Ei bine, fetita asta, fetita pe care o vedeti aici, este Erin pentru mine. Pentru ca ea traieste si creste infruntandu-si destinul si diagnosticul.

O cheama Erica, are doi ani si noua luni si, din a treia ei zi de viata traieste in Sectia de terapie intensiva intensiva de la Marie Curie, construita de Inima Copiilor. Ea nu a parasit nicio zi spitalul si nici cubul de sticla in care traieste.

Aici se joaca, aici asculta muzica, se uita la desene, aici isi primeste musafirii si creste sub ochii mamei sale, ai medicilor, ai asistentelor si ai ingrijitoarelor.

Erica este primul copil din Romania cu sindrom de intestin scurt, care traieste fara transplant. Imaginati-va ca Eri avea, la doua luni, DOAR 15 CM DE INTESTIN FUNCTIONAL, in loc de 70 CM, cat are un bebelus sanatos. Au trecut aproape trei ani de cand Erica e la Terapie intensiva nou-nascuti. Si creste. Odata cu intenstinul.

Exista copii care fac bine…si copii care se fac bine. Iar Erica este unul dintre ei. Redirecționează și anul acesta 2% către Asociația Inima Copiilor. Găsești detalii și formularele precompletate pewww.inimacopiilor.ro

Author: Diana Marcu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *